Nou web de Baula, un concurs per Sant Jordi i un aniversari

Baula us convida a conéixer el seu nou lloc web, ara independent del web d’Edelvives. Per tal de celebrar-ne la inauguració i convidar-vos a navegar per les seves pàgines i remenar virtualment pels seus llibres també han creat un concurs de Sant Jordi:

Per celebrar la diada de Sant Jordi, la nostra editorial també vol regalar literatura. Una bona manera de fer-ho és realitzar un concurs on se sortegin els nostres llibres relacionats amb la temàtica de Sant Jordi. Volem animar tothom a participar-hi. La prova que proposem és ben senzilla, així que no patiu, perquè segur que trobareu una resposta encertada.

Certament, no us faran gruar, no heu de patir per això. Tots els detalls, en aquest bloc. Si jo hagués de triar segons demanen, triaria per exemple… ho diré amb una foto, mira, aprofitant que l’espai de llibres, diàleg i somriures que hi veieu està d’aniversari.

darabuc-cosari-lespolsada

2 responses to “Nou web de Baula, un concurs per Sant Jordi i un aniversari

  1. Ei aquests som nosaltres 🙂
    Jo també triaria la llegenda de sant Jordi adpatada per en Josep Francesc Delgado i els dibuixos d’en Roger Olmos.

    • Vaig trobar la foto al web de Baula i no me’n vaig poder resistir. 🙂

      L’Olmos és molt divertit, al meu parer. Quan el text li fa propostes exagerades, el seu aire gairebé grotesc és perfecte. La cosa que fa més mal del món va ser un premi Llibreter ben merescut. (Per molt que en Carles ja va explicar aquí que versio en català, tristament, no es va reeditar, o no a temps, si més no.)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s