Borumballa per l’Encontes de 2010

ENCONTES, 7è Festival de Narració Oral d’Altea, 19 a 22 de maig de 2010

B O R U M B A L L A: Convocatòria oberta de contes curts

L’organització d’ENCONTES, Festival de Narració Oral d’Altea, amb l’objectiu de fomentar la creativitat i l’ús del valencià així com la lectura i escriptura en aquesta llengua com a complements importants de l’oralitat, du a terme la primera Convocatòria Oberta de Contes Curts “Borumballa” d’acord amb les següents bases:

1. Podrà participar qualsevol persona major d’edat que ho desitge, ja siga aficionada o professional de l’escriptura.
2. Cada autor podrà presentar un màxim de tres obres escrites en valencià-català o en qualsevol altra llegua oficial de l’estat espanyol (castellà, gallec i èuscar). Les obres presentades en gallec o èuscar aniran acompanyades de la traducció al valencià o castellà. Els autors autoritzen a l’organització a fer la traducció dels relats al valencià en els casos en què siga necessari.
3. Els originals s’enviaran únicament en un arxiu de word per correu electrònic a l’adreça borumballa2010@yahoo.es i en un altre arxiu s’enviaran les dades personals i de contacte de l’autor. La data límit de recepció és el 30 de desembre de 2009.
4. Les obres estaran escrites amb ordinador, amb tipus de lletra Times New Roman o semblant de cos 12 i tindran una extensió màxima de 300 paraules sense contar el títol. Tots els contes es presentaran corregits i sense faltes ortogràfiques.
5. Al no ser de caràcter competitiu, la convocatòria no te premis. En tot cas però, es farà una selecció atenent criteris de qualitat i ètica dels continguts. La comissió de selecció estarà formada per persones de l’àmbit cultural i literari sent les seues decisions inapel·lables.
6. Els autors garanteixen que no tenen compromesos els drets de publicació de les obres presentades alhora que autoritzen a l’organització a publicar i difondre els relats mitjançant l’edició impresa, la web i els blogs que disposa així com altres mitjans de comunicació al seu abast, sense que això supose retribució alguna per als autors.
Cadascun dels autors dels relats inclosos en la publicació rebran un exemplar
d’aquesta.
7. Per a l’edició impresa se seleccionaran un màxim de 75 contes, la resta de treballs seleccionats es difondran pels altres canals indicats al punt anterior. Els originals no seleccionats seran destruïts. L’organització es comunicarà amb els autors dels treballs seleccionats.
8. Les obres presentades en castellà, gallec i èuscar es publicaran de manera bilingüe, acompanyades de la traducció al valencià.
9. Els participants assumeixen la responsabilitat de la no existència de drets de tercers sobre les obres presentades sent els únics responsables davant qualsevol reclamació per drets d’autor.
10. La presentació d’obres a aquesta convocatòria suposa la plena i total acceptació d’aquestes bases.

2 responses to “Borumballa per l’Encontes de 2010

  1. Enhorabona pel premi Blogclij, ho acabo de llegir al Faristol!!!
    Fas una bona feina!

    Mònica

  2. Doncs no és pas mala notícia per despertar-se un dilluns (mort de fred i amb la taula massa plena!) 🙂

    Gràcies per l’avís, i a Faristol pels ànims; i l’enhorabona també a Bib Botó, Dibuixa’m un conte i L’elefant trompeta, amb els quals comparteixo el requadre ben honorat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s