Què han estat fent els traficants? i altres misteris de La Mà Negra

Què han estat fent els traficants mentre la colla de La Mà Negra s’amagava? (Cliqueu per ampliar la imatge)

darabuc-hans-juergen-press-ma-negra-71
És el lloro qui parla o hi ha gat amagat? (Cliqueu per ampliar la imatge)

darabuc-hans-juergen-press-ma-negra-100

darabuc-hans-juergen-press-les-aventures-de-la-ma-negra-(n.e.)Les aventures de La Mà Negra és un petit clàssic alemany de 1965, del dibuixant Hans Jürgen Press (1926-2002), que proposa resoldre seixanta enigmes al llarg de quatre aventures.

A la pàgina esquerra hi ha una narració que es clou sempre amb una pregunta; cal trobar la resposta a les il·lustracions de la pàgina dreta. La dificultat no augmenta segons avança el llibre: alguns dels enigmes més difícils (o fins perepunyetes) són al començament. Que ningú es desanimi, doncs: un s’hi va avesant.

  • Hans Jürgen Press, Les aventures de La Mà Negra. La Magrana (col·l. L’Esparver), 2002; primera edició el 1986. ISBN 13: 978-84-8264-329-8.

3 responses to “Què han estat fent els traficants? i altres misteris de La Mà Negra

  1. Sobre la qualitat de les imatges, vegeu aquesta reflexió a Un chat botté: http://unchatbotte.blogspot.com/2011/10/quadres-bons-poc-en-veuras-fets-amb-la.html. Aquest llibre és la lectura mensual del club de lectura infantil de L’Espolsada.

  2. Òndia, Darabuc, no havia vist la teva entrada. Des de la llibreria de l’Espolsada hem escrit a l’editorial perquè va ser una sorpresa comparar la versió d’Austral, que jo tenia amb aquesta. Molts nanos van tenir dificultats per seguir la història.
    la nova edició que han tret ara continua amb aquesta poca qualitat d’impressió.

  3. De memòria diria que ja era molt dolenta quan jo la vaig llegir a l’institut. Però potser la meva memòria vol només justificar-se pel fet que en vaig endevinar ben poques, aleshores! 😀

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s