Bases 29è premi de narrativa juvenil Enric Valor

L’Ajuntament de Picanya i Edicions del Bullent convoquen, com cada any, el Premi Enric Valor de narrativa juvenil.

1. Els originals que opten al Premi de Narrativa Juvenil Enric Valor han de ser inèdits i escrits en valencià, adreçats a lectors joves majors de 12 anys. Es presentaran mecanografiats a doble espai i per una sola cara i hauran de tenir una extensió entre els 80 i els 150 fulls Din-A4.

2. Les obres hauran de ser presentades per quintuplicat i, en un sobre a banda, s’hi farà constar el nom, l’adreça i el telèfon de l’autor/a. Si aquesta persona desitja que l’obra siga feta pública amb pseudònim, haurà d’indicar-ho.

3. La presentació d’una obra comporta que l’autor no en té compromesos els drets d’edició.

4. Les obres aspirants hauran de trametre’s certificades abans del 31 d’octubre de 2009 a EDICIONS DEL BULLENT, carrer de la Taronja 16, 46210, Picanya (l’Horta Sud). Telefoneu al 961 590 883 o per e-mail a info@bullent.net per a més informació.

5. L’import del premi és de 6.000 euros en concepte d’acompte de drets d’autor, després de la signatura prèvia del contracte d’edició corresponent, a més d’un esplèndid gravat de Rafael Armengol.

6. Formaran el jurat Xavier Bertran, Marc Candela, Iolanda Marco, Francesc Rodrigo i Núria Sendra.

7. El premi podrà, a parer del jurat, deixar de ser adjudicat, però no podrà fraccionar-se.

8. EDICIONS DEL BULLENT tindrà una opció preferent, durant el termini d’un mes, per a decidir la publicació de les obres no guardonades. Podran recollir-se, a partir de quinze dies de l’adjudicació, durant el termini de tres mesos. Després, seran reciclades.

9. L’adjudicació del premi es farà el dia 19 de desembre de 2009.

10. La presentació dels originals comporta l’acceptació íntegra d’aquestes bases i dels drets i les obligacions que se’n deriven.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s