Breu: Índex d’autors, llibres i poemes

Per tal de facilitar la navegació pel bloc, he creat un petit Índex d’autors, llibres i poemes, que trobareu a la pàgina Autors i llibres. La idea és lògica quan un bloc va creixent i no vol ser company de l’actualitat passatgera, però no està de més dir que sembla més lògica encara quan un fa servir, per exemple, els índexos tan complerts d’El país dels Kokamuskes.

Anuncis

3 responses to “Breu: Índex d’autors, llibres i poemes

  1. Gracias por el índice. Los de “El país…” son de órdago, ¡menudo trabajo!

  2. Moltes gràcies, Darabuc! Això de posar el meu blog d’exemple… Un honor. Per fer justícia, jo hauria de parlar de la teva llista de links, que m’ha fet molt de servei. Molt bon any: que sigui un 2009 ple de bones lectures i consells.

  3. Hola, Eduardo, no sabía que leías también por aquí. Me alegra saludarte. Me queda otro índice, para cuando pueda permitirme otro sprint, pero voy siempre con las fuerzas (del tiempo, no de las ganas) demasiado justas. Feliz 2009.

    Hola, Ramon, no és la primera vegada i confio que no serà la última que en parli. El considero ordenat, mesurat, clar i no menys personal, en summa: una feina ben feta. Molt bon any també per a tu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s