Joles Sennell —o Pep Albanell, o una de les moltes mans de l’Ofèlia Dracs— és un autor complex, que amb els seus diversos noms de lletra sembla respondre afirmativament a la pregunta que de vegades es fa, respecte de si existeix o no la literatura infantil i juvenil com a forma especial de la literatura (com a gènere, o com a literatura marcada pel seu públic). Quant a la literatura per a infants i joves, jo entenc que en Joles ha aportat molta fantasia, treball lèxic, trames ben construides i, sovint, humor.
La rosa de Sant Jordi (ed. Cruïlla, il·lustrada per na Roser Capdevila), amb la seva senzillesa, és una de les històries que més m’agraden d’ell, molt rodona i ben trabada. Per a lectors infantils que ja necessiten més que un àlbum o per a llegir acompanyant els més petits. (En publicaré una nota específica d’aquí a uns dies.)
La foto és de les pàgines de l’AELC.
crec que és molt interessant us felicito!!!!
sóc una estudiant i tinc 12 anys!!!
m’encanta llegir!!! és molt divertit
muaxx adéu!!!
besitos^^
att:lauretta
Hola, Laureta, m’alegro que t’agradi llegir. Però probablement, més te n’alegres tu… perquè llegir és gaudir. Descobrir. Aprendre. Riure. Emocionar-se. Viure aventures. I tantes altres coses! Jo no sabria viure sense llegir.
Retroenllaç: La rosa de Sant Jordi, de Joles Sennell i Roser Capdevila « Darabuc · literatura per a infants i joves