Per un botó, de Carles Cano, premi Hospital Sant Joan de Déu

darabuc-carles-cano-canocarles-googlepages-200px.jpg.

El narrador i escriptor Carles Cano —autor, entre molts llibres, de la meravellosa Capgirell, l’illa llibre, il·lustrada per en Miguel Calatayud— ha guanyat l’11è Premi de Conte Infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu, entre 105 propostes. El jurat era format per la Teresa Colomer, la Sabel Gabaldón, l’Emilio Urberuaga, la Rosa Mut i la Maria Palau. El conte serà il·lustrat per en Joma.

2 responses to “Per un botó, de Carles Cano, premi Hospital Sant Joan de Déu

  1. Ben segur que s’ho mereix. Té una imaginació fantàstica i és un molt bon comunicador i difussor de la LIJ. El premi té molta qualitat, doncs he llegit fins ara a tots els guardonats (sempre compro el llibres per a la biblioteca) i tots m’han agradat. També cal ressaltar que el premi porta un camí d’originalitat.

    Gustavo, aprofite aquest post per a felicitar-lo.

  2. Tinc moltes ganes de sentir-lo contar, en Cano; en tinc molt bones referències, però encara no he tingut la sort. Curiosament, al que ara és el meu poble es va representar una obra seua de teatre quan jo encara no hi vivia, i ell va tenir l’amabilitat d’atansar-s’hi.

    Els premis de l’HSJD, al meu parer, tenen qualitat en els dos camps: la tria d’il·lustradors també em sembla molt bona. Suposo que de costum fan servir jurats coneixedors, que no sempre és el cas en els premis literaris.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s