L’eriçó, de Gustavo Roldán

darabuc-gustavo-roldan-erico.jpg
.

L’eriçó, de l’argentí Gustavo Roldán (ed. Thule), és un àlbum que ha agradat molt als meus nanos d’infantil. Explica, amb imatges d’aspecte senzill —poques línies i, essencialment, dos colors— però molta força expressiva, una història de gana i astúcia, narrada amb humor. El petit eriçó està famèlic, però l’únic que troba per menjar queda fora del seu abast, a dalt de tot d’una estranya palmera (o d’un pomer, segons em solen dir els nens). Demana ajuda en dues ocasions, però sense èxit. Per sort, veu arribar un elefant de la família dels elefants molt llestos, que saben contar mentre salten i…

darabuc-erizo-gustavo-roldan-thule-4-b.jpg
.
(Al Taller teniu unes fotos del grup petit de Moratalla fent d’elefants llestíssims; són imatges d’una nul·la qualitat tècnica, però simpàtiques.)
.

2 responses to “L’eriçó, de Gustavo Roldán

  1. A mi m’agrada molt, és simpàtic.
    Als nens i nenes de la llibreria també els agrada 🙂

  2. Quan l’ensenyes a poc a poc, a més, solen exclamar-se per una pila de coses: l’ocell ja els crida l’atenció, però més encara la jirafa estrafolària; i els salts de l’elefant, cada cop més intensos. A més permet algunes variacions simples que fan que el puguis adaptar fàcilment a grups. És senzill, però dóna per a molt.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s