Manifest per l’increment de les col·leccions de les biblioteques públiques valencianes

«I per tot el manifestat, els sotasignats, associacions professionals vinculades al llibre i a la cultura, des la producció literària i plàstica a l’encontre llibre-lector a les biblioteques, passant per l’edició, la distribució i els punts de venda, demanem a les Administracions implicades que habiliten tots el recursos —econòmics i administratius— perquè puga signar-se i executar-se el conveni entre el Ministeri de Cultura i la Conselleria de Cultura i Esport per a l’increment de les col·leccions de les biblioteques públiques corresponent a 2008 amb la seua dotació màxima de 4.444.142 €, aportats solidàriament entre ambdues Administracions. Considerem que és una exigència legítima de tot el sector del llibre per tal de defensar uns avantatges culturals que estan en perill.»

Llegiu el manifest complet, per exemple, a APIV. «Lástima grande que no sea verdad tanta belleza», com deia aquell sonet clàssic espanyol a arrel de les declaracions dels polítics entorn del foment de la lectura i la protecció i dotació adequada de les biblioteques…

darabuc-apiv-logo.gif
.

2 responses to “Manifest per l’increment de les col·leccions de les biblioteques públiques valencianes

  1. Hola! Des del meu raconet de poesia hui et vull dedicar un poemeta d’amor. Molta felicitat per a tots els 366 dies de l’any.

    Dona-li una ullada:
    Bibliopoemes

    Besadetes (he rebut el llibre, t’escric un e-mail)

  2. Gràcies, Sàlvia, igualment.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s