Lectura en veu alta a la biblioteca Tecla Sala

La biblioteca Tecla Sala, de L’Hospitalet, organitza des de 2005 un grup de lectura en veu alta i, a començaments d’aquest 2008, un taller de tècnica. El grup ha llegit complets el Quixot, La flauta màgica i diverses obres de Garcia Márquez, a més d’activitats addicionals, com la projecció de l’òpera de Mozart o una xerrada amb en Joan Vives. El 2008 es dedica, com potser és propi, a la Mercè Rodoreda. (Els “anys de” poden ser enfarfegosos, però també contribuir a la difusió d’un autor entre persones que, per la raó que sigui, no s’hi han atansat abans. Jo reconec que sento autèntica passió per alguns textos de la Rodoreda, sobre tot, els Viatges i flors, que ja fa temps que em demanen un raconet a aquest bloc.)

D’altra banda, del 23 de gener al 6 de febrer s’ha posat en marxa també un taller de correcció i millora de la tècnica de lectura en veu alta, que imparteix l’Oriol Colomer.

En podreu llegir més en un article que prepara Carles Ferrer per a les Onzenes Jornades Catalanes d’Informació i Documentació, que es faran al maig a Barcelona. Els que la teniu a l’abast, però, no deixeu de visitar la pròpia biblioteca.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s