Dos poemes visuals de Joan Brossa

brossa-dos.jpg

brossa-desmuntatge.jpg

Anuncis

9 responses to “Dos poemes visuals de Joan Brossa

 1. Sempre m’ha agradat molt la poesia visual de l’u -dos, és tan senzilla com genial.

  Felicitats per aquest blog! Tan pel què hi dius, com pel com ho dius i el disseny.

 2. Gràcies pel comentari, Biel. Acaba d’engegar, van molt bé els ànims… Tampoc és que faltin; és el gust pel fet que la tasca no sigui solitària, com eren les pàgines web abans d’aquest invent dels blocs.

 3. Bon dia, m´agradaria saber quin preu pot tenir aquet poema de Desmuntatge de Joan Brossa. Gràcies

 4. Bon dia, Sofia.

  L’original deu ser ben car, si és que es troba a la venda. Les reproduccions, dependrà del format i serà senzillament el preu del llibre o de la làmina. El que em recorda que no sabria quin llibre recomanar respecte de la poesia visual de Brossa. Aquí ens cal sobre tot, probablement, el consell d’un llibreter o un bibliotecari (llibretera o bibliotecària, on s’escaigui; no cal dir-ho).

 5. Sofia, el poema visual Desmuntatge (65×50 cm.)va ser imprès en serigrafia l’any 1974 i se’n van tirar 300 exemplars, naturalment a hores d’ara esgotadíssims i només trobables en el mercat de l’art. Com a orientació, els originals de Brossa es venen entre els 600 i els 900 €. Quant a la bibliografia, el millor que pots fer és consular la pàgina http://www.cav.ub.es/web/gbordons/brossa.htm
  en el benentès que hi ha la relació de tota l’obra publicada i no només la visual, que és només una petita part de la producció de poeta.

 6. Si el que us interessa és només l’obra visual o plàstica de Brossa, recomano qualsevol dels catàlegs de les seves darreres exposicions. A part dels que hi ha a biblioteques, es poden comprar a la Fundació Joan Brossa, carrer de Provença 318 (cantonada Llúria). No són cars, per ser llibres d’art.

 7. Benvolgut(s), gràcies per la resposta de luxe.

  Una salutació cordial

 8. Tornant sobre el poema Desmuntatge, acaba de ser reeditat un llibre que l’inclou. El títol és Joan Brossa. Poesia tipogràfica. Barcelona: Ajuntament de Barcelona, 2004 (reimp. 2008). Hi ha un repàs exhaustiu de tota l’obra gràfica que el poeta va fer tot utilitzant l’alfabet, els números i els signes de puntuació. Naturalment els poemes no són en la grandària original, sinó en l’in-quarto del llibre.

 9. Gràcies de nou, ara per la bona notícia. En aquest enllaç hi ha alguna dada més (relativa a la primera edició), per a qui interessi.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s